Mijn naam is Wilma Draijer (1984).

Ik ben vrouw van een boer en moeder van vier kinderen.

Tien jaar lang heb ik gewerkt op een reguliere basisschool in Onstwedde. Na deze tien jaar heb ik de overstap gemaakt naar ZMLK onderwijs in Stadskanaal. Ik wilde graag (weer) kijken naar het kind, kijken naar de positieve kanten en talenten en dankbaar zijn met de kleine stapjes die hij of zij maakte. Met deze drive ben ik ook begonnen aan de opleiding tot kindercoach. Het is een jas die mij past. Ik geloof dat God ieder mens uniek heeft gemaakt met mooie talenten. Ik wil dolgraag deze talenten tot bloei laten komen.

  • Basisworkshop Davis Counseling
  • Ik sta sterk training
  • Basisopleiding Magie van Kindercoaching
  • Ik leer anders training
  • Interne Cultuur Coördinator
  • Cursus Gedrag
  • CHN Pabo Groningen
  • Post HBO Special Education Needs
  • Vakleerkracht bewegingsonderwijs
  • Vakleerkracht muziek