Doelgroepen

Kindercoaching is een laagdrempelige en kortdurende vorm van hulpverlening voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar.

Bij het jonge kind tot 8 jaar heeft begeleiding met de aanwezigheid van ouders de voorkeur. Vanaf 9 jaar hebben de kinderen de vaardigheid om te reflecteren op zichzelf. Afhankelijk van de situatie en de wensen van het kind en de ouders overleggen we of de begeleiding met of zonder ouders plaatsvindt.

Mocht je als ouders hulp nodig hebben bij de opvoeding van je kind(eren) dan wil ik jullie daar graag bij helpen in de vorm van oudercoaching. We gaan kijken naar jullie positieve kanten en proberen de punten waar jullie tegenaan lopen onder woorden te brengen en eventueel positief om te buigen. Door de coaching als beide ouders te doorlopen zorgen jullie voor een stevig fundament waarop je kind kan groeien. Ook in geval van scheiding is het mogelijk om de oudercoaching te volgen. Hoe je het ook wendt of keert: de opvoeding is van jullie samen. Graag wil ik hierbij een handje helpen.