Wauw!

Gepubliceerd door Wilma Draijer op

Mensen die dyslectisch zijn of dyscalculie hebben zijn zeker op een goede plek bij de Davis Counseling. Hier wordt gewerkt aan je energie, je focus, letterherkenning, leestekens en woorden waarover je steeds struikelt omdat ze je geen plaatje geven. Dit is een zeer effectief programma van 30 uur die na overleg in 5 dagen wordt gegeven of bijvoorbeeld verdeeld over drie weken twee schooldagen in de week. Ten eerste is het heel goed voor het zelfvertrouwen, daarnaast voor de rust en voor het lezen en rekenen.

Even voor de goede orde. Het kan hand in hand gaan met een het reguliere dyslexieprogramma. Bij voorkeur voor een behandelprogramma. Reden hiervoor is dat je een kind (of zelfs volwassene!) leer focussen en leert te lezen of rekenen vanuit een lagere energie stand. Stel je eens voor dat je aan het hardlopen bent, dan lees je ook niet nog even een boek erbij. Als je je kunt focussen, goed om kunt gaan met je energie en letters, leestekens en woorden zonder betekenis kunt herkennen heb je een goede basis voor de herhaling van alle woordcategorieën wanneer dit nog nodig is.

Ik ga flink oefenen, leren en werken aan het vervolg van de Davis Counseling. In februari hoor je hierover weer meer van mij. Mocht je vragen hebben dan weet je me te vinden en via www.davisdyslexie.nl is veel meer informatie te vinden over dit wonderlijke programma en het wonderlijke ontstaan ervan (https://www.youtube.com/watch…).

Tot slot: van trekken aan een bloem gaat een bloem niet groeien. Zorg voor wat een bloem daadwerkelijk nodig heeft. Zie de zon maar eens als rust en water maar als liefde en positiviteit.

Categorieën: Blog